
Savooiekool chips
Knapperige savooiekool chips Hoe het recept voor deze savooiekool chips is ontstaan wil ik je graag vertellen. Al jaren koop ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Papadum met yoghurtdip
Papadum met yoghurtdip is DE snack bij de borrel Hoe simpel kun je het maken met deze papadum met yoghurtdip ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Gegratineerde mosselen
Gegratineerde mosselen op Italiaanse wijze Bij het kookboekrecept van de week die mijn volgers iedere week mogen kiezen stuitte ik ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Amuse met gember en peer
Verras iedereen met deze bijzondere amuse met gember en peer De inspiratie voor deze amuse met gember en peer kreeg ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Gevuld stokbrood met gehakt
Mijn favorietje voor de lunch; gevuld stokbrood met gehakt Soms zie je ze wel eens kant en klaar liggen bij ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Spaanse groentetortilla
Spaanse groentetortilla Op een goede tapastafel mag zeker een lekkere Spaanse groentetortilla niet ontbreken. Meestal zijn het vooral de “vette(re)” ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Hollandse chebureki
Hollandse chebureki uit de Oekraïne Heel veel keukens zijn voor mij echt een totaal onbekend gebied. Zo ook de Oekraïense ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Hartige kipgehaktballetjes met abrikozen en chipotle
Lekkere hartige kipgehaktballetjes met abrikozen en chipotle die op elke borrelplank thuishoren. Deze hartige kipgehaktballetjes met abrikozen en chipotle zijn ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Geitenkaas met bietenspread
Geitenkaas met bietenspread You eat it or you hate it! Rode bieten; zowel mijn man als mijn stiefpa gruwelen er ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Gemarineerde en gevulde carpaccio bonbonnetjes
Met deze gemarineerde en gevulde carpaccio bonbonnetjes zet je een feestelijk voorgerecht op tafel Deze gemarineerde en gevulde carpaccio bonbonnetjes ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Prachtige palingamuse
Een echt showtopper is deze prachtige palingamuse op ieder feestje Met deze prachtige palingamuse ga je echt de show stelen ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Serrano met mangobonbons
Serrano met mangobonbons Het idee voor deze serrano met mangobonbons is ontstaan nadat ik bij @Anniepannie een filmpje had gezien ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Kipgehaktballetjes met kaas en ham
Kipgehaktballetjes met kaas en ham is om je vingers bij op te eten Wie is nu niet gek op gehaktballetjes? ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Kaaslolly’s met stroop
Kaaslolly's met stroop zijn ontzettend leuke hapjes voor bij de borrel Heel simpel te maken zijn deze kaaslolly's met stroop ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Spaanse albondigas
Spaanse albondigas zijn de ideale tapas Spaanse albondigas mogen niet ontbreken bij je tapas borrel of diner. Wie kent ze ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Baskische pinxto gilda
Start het borreluur met de Baskische pinxto gilda! De Baskische pinxto gilda is DE appetizer om bij je aperitief te ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Pittige gamba’s pil pil
Mijn top 10 lievelingsgerecht zijn deze pittige gamba's pil pil Mijn pittige gamba's pil pil staan regelmatig op tafel als ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Pittige gehaktballetjes met Bettonvilsaus
Pittige gehaktballetjes met Bettonvilsaus Het is een heel gedoe geweest om het recept voor pittige gehaktballetjes met Bettonvilsaus te maken ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Chorizo in rode wijn
Chorizo in rode wijn Chorizo in rode wijn is waarschijnlijk het meest simpele gerechtje wat hier maar op de site ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Smeuïge Baba Ganoush
Deze smeuïge Baba Ganoush is een feestje bij iedere borrel Hoe ik aan het recept voor deze smeuïge Baba Ganoush ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Pittige tonijnsashimi
Een pittige tonijnsashimi maakt je Japanse borrelplank of dinertje helemaal compleet Op een of andere manier ben ik de laatste ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Lamsgehaktballetjes met pistachenootjes
Kijk uit dat je niet verslaafd raakt aan deze verslavend lekker lamsgehaktballetjes met pistachenootjes Het idee voor het recept van ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Vrolijk gevulde eitjes
Vrolijk gevulde eitjes voor op de borrelplank Mijn man vraagt heel vaak om mijn vrolijk gevulde eitjes. Hij is overigens ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Kaasterrine met gember
De kaasterrine met gember is een verrassing voor de echte kaasliefhebbers De kaasterrine met gember is er eentje bomvol calorieën, ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Krokante kipkantjes
Supermakkelijke en smakelijke krokante kipkantjes Niets is simpeler te maken dan deze krokante kipkantjes die je in een mum van ...
Verder Lezen
Verder Lezen

De beste bitterballen ever
Dat zelfgemaakte bitterballen de beste bitterballen ever zijn bewijst mijn verhaal Het hele verhaal over de beste bitterballen ever ga ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Prachtige Peruaanse causa met tonijn en avocado
Mijn prachtige Peruaanse causa met tonijn en avocado is een kadootje om te maken Pas geleden heb ik een workshop ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Fleurige flammkuchen
Een fleurige flammkuchen als lunch, borrelhapje of lekker tussendoortje Met deze fleurige flammkuchen kun je alle kanten op. Maak hem ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Chille chili con carne
Met het recept voor de chille chili con carne kun je alle kanten op Hartstikke chill is deze chille chili ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Luchtige aspergemousse
Deze luchtige aspergemousse is een groot succes bij je vrienden Ons tuin-café, zoals we het gekscherend noemen, is vaak geopend ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Blij buikspek a la Hilde
Blij buikspek a la Hilde Dit recept voor blij buikspek a la Hilde is leuk om te maken en smaakt ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Japanse wasabi-gamba’s
Mijn grote favoriet op de borrelplank; Japanse wasabi-gamba's Voor een aantal zaligheden mag je me wakker maken en dat is ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Pittige kipmassalasalade
Pittige kipmassalasalade in een handomdraai gemaakt Deze pittige kipmassalasalade, met heel veel a's en s'en, maakt elk borreluur leuker. Het ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Smakelijke köfte met tzatziki
Smakelijke köfte met tzatziki brengt je in mediterrane sferen Met deze smakelijke köfte met tzatziki maak je iedere carnivoor blij! ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Verrassende sigara boregi
Met de verrassende sigara boregi maak jij je mezze compleet Wil je een lekker vegetarisch hapje voor bij de borrel ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Superlekkere gegrilde aubergine
Het recept voor deze superlekkere gegrilde aubergine met feta en munt deel ik graag met je! Deze superlekkere gegrilde aubergine ...
Verder Lezen
Verder Lezen

Herfstige walnootdipjes
Herfstige walnootdipjes voor bij de borrel Ik maakte met de walnoten die ik van mijn ouders kreeg twee verschillende herfstige ...
Verder Lezen
Verder Lezen