IJsbeer in de vaatwasser

Ijsbeer in de vaatwasser

Een ijsbeer in de vaatwasser

Hoe een ijsbeer in de vaatwasser komt? Dat ga ik je vertellen.

Bij het maken van de heerlijke verfrissende aardbei-limoenshake dacht ik aan die keer dat mijn vaatwastabletten op waren. Je weet wel die dingen die in je vaatwasser stopt om het servies schoon te krijgen. Afwasmiddel had ik wel in huis. Te lui om zelf af te wassen kwam ik op het lumineuze idee om wat afwasmiddel van het welbekende merk Dreft in het bakje van de vaatwasser te doen en we doen er nog een flinke extra scheut bij want zo’n vaatwasser is toch wat groter dan een gootsteen. De vaatwasmachine ging aan en ik plofte op de bank neer voor de televisie.

Na pak ‘m beet een half uur zag ik iets in mijn ooghoeken vanuit de keuken bewegen. De schrik sloeg me om mijn hart…..daar stond iemand….immens groot en wit. Een ijsbeer ging het door me heen. Ik wist het zeker: Het is een ijsbeer! Mijn lieve God hoe kan nu zo’n beest hier in midden in de stad in mijn huis zitten?!

Heel voorzichtig sloop ik naar de keuken en wat denk je……het schuim van het afwasmiddel was zich in grote getale gaan vermenigvuldigen door de kieren van de vaatwasser heen tot de grootte van een enorme ijsbeer in mijn keuken. Conclusie: stop nooit afwasmiddel in je vaatwasser.

Heb je nu zin gekregen in die verfrissende aardbei-limoenshake? Klik dan hier voor het recept.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*