Heksenhaar en wildgroei

Heksenhaar en wildgroei

Heksenhaar en wildgroei

Heb jij wel eens last van een ongewenste heksenhaar en andere wildgroei? Aaargh, ik heb één zo’n heksenhaar.

Heksenhaar

Een heksenhaar is zo’n harde, zwarte haar die zomaar uit het niets op kan duiken. Het groeit vanuit het niets binnen een mum van tijd naar 1 centimeter of nog langer. Altijd op dezelfde plek. Bij mij is dat op mijn kin; links net onder de kaaklijn. Regelmatig voel ik of die er is. Soms is ie er weken niet en dan plotsklaps plopt ie weer op. Je weet niet hoe snel ik dan op zoek moet naar een pincet (uiteraard in mijn lievelingskleur roze). Inmiddels heb ik drie pincetten; één in de badkamer, één in mijn tas en één in mijn keukenlade.

Oplossing

Het ergste vind ik als ik op mijn werk in een vergadering zit met tig deelnemers en ie daar weer op komt ploppen. Voel ik aan mijn kin en ja, hoor weg is mijn concentratie. Alles is dan gericht op het verwijderen van de heksenhaar. Ongezien probeer ik dan de haar tussen mijn nagels eruit te trekken. Wat natuurlijk nooit lukt en het staat zo lullig om dan in mijn tas te graaien om mijn pincet te zoeken. Het enige wat me dan te doen staat is me excuseren voor een toiletbezoek en het vreselijke ding te verwijderen. Problem solved (for the time being).

Bij dit verhaaltje hoort een heksensoep ;-)……zonder haar.

 

2 Comments

  1. Wat een geweldig (uhhh en herkenbaar 🙈) verhaaltje weer🤣! En die heksensoep ziet er yummyyyyy uit!! Ik ben gek op roomsoepjes😉

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*